Torekov

Kursveckor 2022

  • Tennisskola (se veckor nedan)
Vecka Datum Plats
v. 26 27 juni-1 juli Byn
v. 27 4-8 juli Byn
v. 28 11-15 juli Byn
v. 31 1-5 augusti Byn
v. 32 8-12 augusti Byn

Torekovs Tennisskola

Välkomna till tennisskolan i Torekov.

Kurserna löper veckovis måndag till fredag med en timmes spel om dagen och brukar kunna erbjuda bra grupper för alla barn från nybörjare till tävlingsjuniorer. I år är dom yngsta förmågorna födda 2017. Dagens första lektioner börjar runt 09.00 och dom sista grupperna slutar runt 16.00. I regel börjar vi dagen med dom yngre och låter dom äldre spela på eftermiddagarna.

Kostnaden per kursvecka är 1500:-. Kurserna betalas i samband med anmälan i webbutiken. Där finns möjlighet att betala via swish eller med kort. Om flera barn ska anmälas behöver en anmälan för respektive barn göras – dock går det att välja flera veckors spel för samma barn i samma beställning.

Vid regn flyttar tennisskolan in till Sandlyckeskolans idrottssal som ligger bakom kyrkan.

Grusbanorna i byn.

Anmälan

I år har de tekniska förutsättningarna för anmälan äntligen fallit på plats. Förhoppningen är att det nu blir enklare för dig som användare att anmäla ditt/dina barn till tennisskolan. Glöm därför de ”konstiga” handgrepp som du gjorde inför förra sommaren – i år fyller du helt enkelt i den information som efterfrågas i respektive ruta. Det går nu också bra att hämta adressuppgifter via BankId om du vill göra det. Uppgifter för respektive barn/elev har nu sina egna informationsfält. Var noga med att fylla i barnets/elevens födelseår på rätt sätt – ange med formatet [ÅÅÅÅ], dvs endast födelseår (exempelvis 2016). Gör som tidigare en anmälan för respektive barn/elev. Du kan som tidigare välja flera veckors spel för samma barn i en och samma anmälan.

Klicka här för att komma till anmälan

Tider/gruppindelning

Här under kan ni senast söndag kl 18.00 inför varje ny kursvecka hitta vilken tid och vilken grupp som gäller så ses vi vid banorna på måndagen på utsatt tid.

I vanlig ordning kan man också se tider och gruppindelning på en lista på dörren till kuren vid banorna inne i byn söndag kväll.

Låt oss hålla tummarna för en solig tennissommar!

Vid regn flyttar tennisskolan in i Sandlyckeskolans idrottssal bakom kyrkan.